Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ «ART & STYLE DANCE STUDIO



Νέα μεγάλη επιτυχία για τη Σχολή Xορού της κ. Όλγας Γαλιατσάτου «Art & Style Dance Studio»! Mε την κατάκτηση τριών πρώτων θέσεων, που συνοδεύτηκαν από ισάριθμα χρυσά μετάλλια και Kύπελλα καθώς και με μια δεύτερη θέση (ασημένιο μετάλλιο), ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Modern/Contemporary Σύγχρονο και Jazz Dance της IDO Hellas.
Επίσης, ανέβηκε δύο φορές στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Internattonal Mediterannean Cup (Μεσογειακό Πρωτάθλημα) κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού καθώς και της κριτικής επιτροπής. Θα ακολουθήσει επίσημο δελτίο τύπου από τη σχολή με αναλυτικά όλες τις θέσεις και τα ονόματα όλων των αθλητριών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.
Θυμίζουμε ότι η IDO Hellas είναι η μοναδική αθλητική ομοσπονδία και εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ελλάδα αναγνωρισμένος απο την παγκόσμια ομοσπονδία χορού την IDO International Dance Organisation. Το KEFALONIA PHOTOακολούθησε την αποστολή της σχολής χορού «Art & Style» στην Αθήνα και δημοσιεύουμε ορισμένες φωτογραφίες από τις απονομές στα «χρυσά» κορίτσια της Όλγας Γαλιατσάτου.