Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014


.





.  ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: μια μαγική βραδιά με σπουδαίους Ανθρώπους
 
 
   Μια μαγική βραδιά χθες το βράδυ στην πρώτη συναυλία που διοργάνωσε το ΒΗΜΑ για την Κεφαλονιά και ιδιαίτερα για το Γηροκομείο του Ληξουρίου.
Ποτέ άλλωτε στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού δεν βρέθηκαν μαζί τόσα μεγάλα ονόματα της μουσικής και του τραγουδιού.  
√ Δειτε φωτο και video
 
 http://nstatic.tanea.gr/17850819__MG_2345_1395212814428.limghandler.jpg?i=aT1maWxlcyUyZjElMmZtZWRpYSUyZjIwMTQlMmYwMyUyZjE5JTJmMTc4NTA4MTlfX21nXzIzNDVfMTM5NTIxMjgxNDQyOC5qcGcmdz02NjAmaD0zNzYmc3Q9dHJ1ZSZiZz0xNjc3NzIxNSZjcj10cnVlJmF0PTQ%3d
 
 
 
 
 
 
   Μια μαγική βραδιά χθες το βράδυ στην πρώτη συναυλία που διοργάνωσε το ΒΗΜΑ για την Κεφαλονιά και ιδιαίτερα για το Γηροκομείο του Ληξουρίου.
Ποτέ άλλωτε στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού δεν βρέθηκαν μαζί τόσα μεγάλα ονόματα της μουσικής και του τραγουδιού. Αυτό έγινε χθες το βράδυ και θα επαναληφθεί και σήμερα  
Από πολύ νωρίς το βράδυ δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα στο θέατρο Badmonton.
Στο φουαγιέ του Θεάτρου υποδέχονταν το κοινό το πολιτιστικό τμήμα της Αδελφότητας Κεφαλλήνων του Πειραιά με καντάδες και Κεφαλονίτικα τραγούδια μια ευχάριστη έκπληξη αλλά και μια εξαιρετική παρουσία  που ενθουσίασε τους πάντες.
Ο Θάνος Μικρούτσικος ειχε την οργανωση αυτής της υπεροχης βραδιάς
Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος ξεκίνησε την συναυλία με ένα μικρό εισαγωγικό γεμάτο αγάπη για την Κεφαλονιά
 «Η Κεφαλονιά στέκεται όρθια και προσπαθεί να ανασυνταχθεί με αξιοπρέπεια. Ολοι εσείς που είστε εδώ έχοντας αγοράσει ένα εισιτήριο βοηθάτε ώστε οι περίπου 40 ηλικιωμένοι του γηροκομείου στο Ληξούρι να αποκτήσουν ξανά στέγη». 

Στην συνέχεια μίλησε ο Βασίλης Ρουχωτάς σαν Πρόεδρος του Γηροκομείου Ληξουρίου ο οποίος φανερά συγκινημένος μεταξύ άλλων είπε : «Εφέτος γιορτάζουμε τα  για τα 100 χρόνια του Γηροκομείου και είχαμε κάνει σχέδια για το πώς θα τα γιορτάσουμε. Ηρθε ο σεισμός και μας τα γκρέμισε όλα… Επιτρέψτε μας να θεωρήσουμε ότι η αποψινή συναυλία γιορτάζει τα 100 χρόνια του Γηροκομείου γιατί και με την βοήθεια σας   το Γηροκομείο μας θα επαναλειτουργήσει σύντομα».
 στο Α΄μέρος της συναυλίας τραγούδησαν  οι:
Γιάννης Ζουγανέλης -  Πάνος Μουζουράκης- Μαρριέτα Φαφούτη - Φοίβος Δεληβοριάς - Ραλλία Χρηστίδου -  Γεράσιμος Ανδρεάτος - Γιώτα Νέγκα – Δημήτρης Μπάσης - Ελένη Τσαλιγκοπούλου –
Γιάννης Κότσιρας - Θάνος Μικρούτσικος (ήταν η πρώτη του παρουσία στην ορχήστρα) και η Χάρις Αλεξίου με τον Διονύση Σαββόπουλο.
 Στο Β’ μέρος τραγούδησαν οι:
Μανώλης Μητσιάς – Μπάμπης Στόκας – Μελίνα Ασλανίδου – Κώστας Μακεδόνας – Παντελής Θαλασσινός – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Μαρία Φαραντούρη.
Η συναυλία έκλεισε με τον  «Δρόμο» τον οποίο τραγούδησαν οι: Μαρία Φαραντούρη – Μελίνα Ασλανίδου – Γιώτα Νέγκα – Βασίλης Παπακωνσταντίνου- Μαρριέτα Φαφούτη
 Μια μαγική βραδιά με τόσους σπουδαίους καλλιτέχνες, με τόσο σπουδαίους ανθρώπους.. Μια βραδιά που απέδειξε πόσο βαθιά στηνε κτίμηση των Ελλήνων είναι το νησί μας και ο πολιτισμός του.
Μια υπέροχη βραδιά τέχνης, μουσικής και ανθρωπιάς! Ένα μεγάλο  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους αυτούς τους σπυδαίους ανθρώπους που χθες και σήμερα θα τιμήσουν το νησί μας και ιδιαίτερα το Ληξούρι!
 
 
.
 
 

.