Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Η Ελλάδα αποφάσισε να …..ξεκαθαρίσει λογαριασμούς!

Συγκεντρώσεις στήριξης
Συγκεντρώσεις στήριξης
Ως χθες έδειχναν να αγανακτούν μα σήμερα οι Έλληνες βρήκαν το σθένος να σταθούν δίπλα στην κυβέρνηση ,στην άκρη του γκρεμού !
Κλεπτοκρατικα καθεστώτα ,διαφθορά και υποκρισία και ο σύγχρονος Έλληνας μέσα στα δίχτυα της φτώχειας πάνω στην κόψη του ξυραφιού.Σκάνδαλα και λίστες σ ένα χυδαίο σύστημα που δεν συγχωρεί η Ελληνική Δημοκρατία.
Η κραυγή  μάχης , η ανάσα αξιοπρέπειας που δίνουν οι Έλληνες αποτελεί σάλπισμα για ένα ξεκίνημα αντίστασης απέναντι στη δαμόκλεια σπάθη των τσιφλικάδων της Ευρωπαϊκής Ένωσης,που αποφάσισαν με τηλεγραφικούς όρους να καταπνίξουν ελευθερία,δημοκρατία και αξιοπρέπεια
.Σ αυτή την ´πολεμική ´συνδιάσκεψη ο Έλληνας πολίτης δεν μπορεί να σιωπήσει δεν έχει ούτε το δικαίωμα της σιωπής μα ούτε και της αδιαφορίας , του το επιβάλλει ,εξάλλου , το ίδιο το πεπρωμένο του ,η ελευθερία !!
Οσο κι αν προσποιήθηκε τον δούλο όσο κι αν ταπεινώθηκε, όσο κι αν τον πρόδωσαν τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα …..που έχει έρθει η ώρα της !……κανείς δεν έχει … το δικαίωμα να κλείσει την Δημοκρατία στο μπαούλο της Ιστορίας να πληγώσει και να ταπεινώσει κι άλλο την ψυχή του Έλληνα  να μετονομάσει το καθεστώς δουλείας σε καθήκον πολιτικό και να δεχθεί δουλικά τη μοίρα του.
Η εκμετάλλευση του ανθρώπου, η αμείλικτη κατάπνιξη των δικαιωμάτων του είναι ο,τι πιο εγκληματικό από όλους τους πολέμους.οι Έλληνες επαναστατούν σήμερα και πάλι υποκινούμενοι από το θελκτικό φως της δημοκρατίας από την ευθύνη για το παρελθόν και το σεβασμό στους προγόνους !Ας το πάρουν απόφαση η Ελλάδα δεν δημεύεται και κανείς δεν θα καταφέρει να τα βάλλει με το σθένος και την ιστορία της !ο τροχός άρχισε να γυρίζει….. γιατί η φτώχεια δημιουργεί επανάσταση μενει να ευχηθούμε η επανάσταση αυτή να μην φέρει περισσότερη φτώχεια….!!!!
Και η Κεφαλονιά στο δρόμο….
Συγκεντρώσεις στήριξης
- See more at: http://www.kefaloniatoday.com/politika/ellada-apofasise-na-xekatharisi-logariasmous-103865.html#sthash.CEx1yEPq.dpuf