Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Το Ληξουρι ΖΕΙ και "βασιλευει".

Ζει και "βασιλευει" παρ' ολη την αντιπαθεια και την κοροιδια που του δειχνουν οι τοπικοι"αρχοντες".
Χαζευοντας παλαια Video για τους περσινους σεισμους,επεσα επανω σε μια συνεντευξη των συντελεστων του Aerial Video  στο Ionian Channel με εικονες απο το καρναβαλι στο Ληξουρι,μερικες μερες μετα τους σεισμους. Πραγματι ηταν μια ανασα αισιοδοξιας,για μας τους υπολοιπους Κεφαλονιτες, βλεποντας με ποσο θαρρος οι Ληξουριωτες αντιμετωπισαν τη καταστροφη. Χαζεψτε το. Αξιζει !



Η συνέντευξη που έδωσε το Aerial Video.gr στην τηλεόραση Ionian Channel για το ρόλο που έπαιξε το βίντεο μας στην θετική εντύπωση του κόσμου για τους σεισμούς της Κεφαλλονιάς.




Εκτός του ότι είχαμε καλύψει ένα σημαντικό γεγονός που αφορούσε την ζωή πολλών ανθρώπων, που βρισκόταν σε άσχημες συνθήκες και η κινδυνολογία για το νησί ήταν σε έξαρση, καταφέραμε να δώσουμε την πραγματική εικόνα της κατάστασης και να δείξουμε ότι το Ληξούρι δεν είχε καταστραφεί όπως έλεγαν τα μμε, ίσως και να δώσαμε θάρρος και δύναμη μέσα από το μήνυμα που έδιναν οι Ληξουριώτες ότι η ζωή συνεχιζόταν σε κανονικές αλλά δύσκολες συνθήκες  χάρη στην ιδιοσυγκρασία και το ταπεραμέντο που έχουν οι Kεφαλλονίτες.