Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Δροσερή και… Κεφαλονίτικη!Έρχεται στα... ποτήρια σας η Kefalonian Beer!


Έτοιμη να κάνει την εμφάνισή της θα είναι σε λίγες μέρες η πρώτη Κεφαλονίτικη μπύρα! Δροσερή και ντόπια, η Kefalonian Beer, όπως ονομάζεται, αποτελεί το μεγάλο στοίχημα τριών νέων Κεφαλονιτών που αποφάσισαν να επενδύσουν στο νησί τους.
Η Kefalonian Beer θα παράγεται στον Καραβόμυλο της Σάμης . Δημιουργοί και εμπνευστές της είναι τρείς νέοι άνθρωποι. Ο Γιάννης Πολυχρονάτος, o Νίκος και o Κυριάκος Μωραΐτης.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής
Δροσερή και… Κεφαλονίτικη!Έρχεται στα... ποτήρια σας η Kefalonian Beer!
«Μπορούμε ακόμα να ονειρευόμαστε, να τολμάμε και να επενδύουμε στον τόπο μας» είναι το μότο τους.
Η Κεφαλονίτικη όπως ονομάζεται η πρώτη μπύρα της Μικροζυθοποιΐας Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ήταν ένα όνειρο ετών που ύστερα από μεγάλη προσπάθεια, προσεκτικό σχεδιασμό και πάθος για δημιουργία, πήρε τελικά σάρκα και οστά!
Σε λίγες μέρες, όπως μάθαμε, θα αρχίσει και επισήμως η παραγωγή της.
Στόχος της εταιρίας είναι η παραγωγή ενός δροσιστικού κι υψηλής ποιότητας ποτού, που με τα εκλεκτά και έντονα σε γεύση συστατικά του, ευελπιστεί να πείσει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της μπύρας!
Φιλοδοξία της εταιρίας είναι η εδραίωση της στην αγορά της μπύρας θέτοντας ως προτεραιότητα τον σεβασμό στον καταναλωτή και την συνεχή ανησυχία για αναζήτηση των αγνότερων πρώτων υλών του τόπου μας.
Στα θετικά της όλης προσπάθειας, το ιδιόκτητο κτήριο στον Καραβόμυλο, στο οποίοι οι δημιουργοί του ευελπιστούν να γίνει ένας υπερσύγχρονος πολυ-χώρος ζυθοποιίας, ο οποίος θα είναι ανοιχτός σε όλο τον κόσμο που θα θέλει εκτός από το να δοκιμάσει την μπύρα, να δει τη διαδικασία παραγωγής, να γνωρίσει την τέχνη της ζυθοποιίας και να γνωρίσει και εμάς τους ίδιους.


Εμείς τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε αυτή τη νέα προσπάθεia

Αναδημοσιευση απο :  inkefalonia.gr