Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Και η βλακεια δεν εχει συνορα...

Και η βλακεία δεν έχει σύνορα ...



Η Άντζελα Δημητρίου θα "τραγουδήσει" στην κατεχόμενη Κύπρο! Κάποιος πρέπει να πει σε αυτό το Σούργελο οτι να νομοποιείς μια εισβολή σε μια ανεξάρτητη χώρα και να διασκεδάζεις με τους σφαγείς και του βιαστές του Ελληνισμού, δεν είναι απλά παράνομο αλλά και προδοσία εναντίον του έθνους και προβλέπεται ποινή για τους προδότες! ...Το ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε σαν χώρα με πρότυπο τα σούργελα και τα οπισθογεμή  δεν ειναι τυχαίο ...

Η Άντζελα Δημητρίου έδωσε τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα που την θέλουν να κάνει μια σειρά από εμφανίσεις στην κατεχόμενη Κύπρο. Η τραγουδίστρια επενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» και δήλωσε λακωνικά και σε έξαλλη κατάσταση: « Η μουσική δεν έχει σύνορα ». Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνει εμμέσως πλην σαφώς τα δημοσιεύματα που την θέλουν να εμφανίζεται στην κατεχόμενη Λευκωσία. Μια κίνηση που την οδηγεί αυτομάτως στην αναγνώριση του ψευδοκράτους. Η εξέλιξη αυτή εξόργισε ορισμένους συναδέλφους της οι οποίοι θέλησαν μέσω του twitter να εκφράσουν την άποψή τους.

Κάποιοι πρέπει να της πούνε τι έγινε το 1974 στην Κύπρο...Γιατί δεν μπορείς να τα βάλεις με εναν βλάκα θα σε κατεβάσει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας !


           Αναδημοσιευση απο :  Νεα Κεφαλονια