Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Απο την Αριετα στη Κανταδα και την Οπερετα.

29η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Από την Αριέτα στην Καντάδα και την Οπερέτα

Κυριακή 24.06.12 στις 21:15

Στο Δημοτικό Θέατρο "Κέφαλος"

Σήμερα ( 21. 06 ) είναι η Παγκόσμια μέρα Μουσικής , και με την ευκαιρία η Χορωδία μας καλεί όλους τους Κεφαλονίτες να ευαισθητοποιηθούν ακόμη περισσότερο και να υποστηρίξουν τα Τοπικά μουσικά σχήματα και τις δράσεις τους , έτσι ώστε να μπορέσουν να αντέξουν στην  προσπάθεια που γίνεται για να ισοπεδώσουν τον Πολιτισμό , την παράδοση και την Ιστορία μας .
Η Χορωδία μας πιστή στην δέσμευση ν’ αγωνιστεί σε αυτή την κατεύθυνση , συνεχίζει την δράση της με σοβαρή δουλειά , εκδηλώσεις , συνεργασίες , εκπροσωπήσεις , κλπ.

Στα πλαίσια αυτά διοργανώνει την 29η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ , την Κυριακή 24.06.12 και ώρα 21:15 , στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου , με την συμμετοχή και των Χορωδιών :
•    Αντρική Χορωδία Παλικής , Τζώρτζης Δελλαπόρτας , που διευθύνει ο Σπύρος Θεοτοκάτος , που θ’ αποδώσει γνωστές  και αγαπημένες αριέτες και ,
•    Χορωδία Λειβαθούς , που διευθύνει ο Βασίλης Καλογηράς , που θ’ αποδώσει καντάδες και δύο χορωδιακά κομμάτια από οπερέτες .

Η 29 Χ.Σ.Κ. έχει σαν θέμα την πορεία της χορωδιακής μουσικής :

Από την Αριέτα στην Καντάδα και την Οπερέτα


Η Χορωδία Αργοστολίου, υπό την διεύθυνση του Άγγελου Μουρελάτου , θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα – αφιέρωμα , με χορωδιακά κομμάτια από οπερέτες του Μεγάλου μουσικοσυνθέτη Ν. Χατζηαποστόλου .

Καλούμε όλους τους μουσικόφιλους , αλλά και νέους τους Τόπου μας να έρθουν σε αυτή την εκδήλωσή μας , για να γνωρίσουν τα είδη αυτής της υπέροχης χορωδιακής μουσικής .
Δανεισμενο απο : Kefalonizw.com