Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ολα τα σφαζουμε !!! Συντροφικα (;) μαχαιρωματα.



Σοφία Λουκέρη: Μικρός και χαμηλός τυπάκος, πολιτικάντης και διαλυτικός ο Παύλος Παπαδάτος
Λάβρα κατά του Παύλου Παπαδάτου εμφανίστηκε η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, Σοφία Λουκέρη σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, στο δημοσιογράφο Σάκη Βούτο.
Η κα. Λουκέρη χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για τον κ. Παπαδάτο αποκαλώντας τον «μικρό και χαμηλό τυπάκο», «πολιτικάντη» και «διαλυτικό στοιχείο» που όταν έμαθε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση έβαλε τους ψηφοφόρους του να μην ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία.
Η Σοφία Λουκέρη χαρακτήρισε λάθος του Αντώνη Σαμαρά την πρώτη υποψηφιότητα Παπαδάτου ενώ δήλωσε ότι η ίδια παραιτήθηκε μαζί με τους άλλους συνυποψήφιους γιατί θεώρησε απαράδεκτο να αλλάζει το ψηφοδέλτιο την τελευταία στιγμή. «Το έκανα», είπε, «από σεβασμό προς τον κ. Αλιβιζάτο και τον κ. Κουρή και γιατί δεν ήθελα, προκειμένου να μπει στο ψηφοδέλτιο ο κ. Παπαδάτος, να πεταχτεί σαν την τρίχα από το ζυμάρι κάποιος από τους συνυποψήφιους μου».
Κατηγόρησε επίσης μερίδα δημοσιογράφων, ότι πληρώνονται από τον Παπαδάτο και μάλιστα είπε ότι για τη συνέντευξη που δίνει αύριο ο Παύλος Παπαδάτος: «στη συνέντευξη θα πάνε μόνο αυτοί που πληρώνονται από τον Παύλο Παπαδάτο, από τους απλήρωτους δεν θα πάει κανένας».
Η κυρία Λουκέρη επίσης μίλησε για τη στάση του δήμαρχου Κεφαλονιάς, Αλέξανδρου Παρίση, λέγοντας ότι αρχικά στήριξε τον κ. Παπαδάτο επειδή ήταν φίλος του αλλά, όπως είπε, προς τιμήν του σταμάτησε να τον στηρίζει όταν κατάλαβε με τι άνθρωπο έχει να κάνει.
Τέλος κατηγόρησε ευθέως τον κ. Παπαδάτο ότι επηρέασε τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν άλλο κόμμα και αυτό, όπως είπε, φάνηκε στα αποτελέσματα που έφερε η Νέα Δημοκρατία στο χωριό του. «Ο κ. Παπαδάτος», κατέληξε η κ. Λουκέρη, «ανήκει στην γενιά των πολιτικάντηδων που έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο, και επιμένει να συνεχίζει τη δυστυχισμένη πορεία του σε έναν χώρο που ούτε τον αποδέχεται ούτε ανήκει σ’ αυτόν».