Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Οταν μιλαμε για Κεφαλονιτες κουρλους... τοτε η κουρλαμαδα ειναι .. επαγγελμα.


Ολα έτοιμα για τον αγώνα της Κυριακής

Στόχος το παγκόσμιο ρεκόρ από τους "Κουρλους της Κεφαλονιάς"

Οπως σας είχαμε γράψει και προχθές, η ομάδα της Κεφαλονιάς είναι έτοιμη να μας κάνει υπερήφανους στο 2o Red Bull Flugtag που θα γίνει την Κυριακή στο Φάληρο.
Η Ιδέα ξεκίνησε να γυρνάει στο μυαλο του Αμβρόσιου μόλις έμαθε για τον διαγωνισμό. Αμέσως μάζεψε τον Ανδρέα τον Βαγγέλη και τον Δημήτρη και τους είπε τι σκέφτεται... Χωρίς πολλές σκέψεις ξεκίνησαν την υλοποίηση του σχεδίου για να το εγκρίνει η Red Bull και μόλίς πήραν το οκ... στρώθηκαν στη δουλειά.
Ο Δημήτρης Σοφός με γνώσεις πάνω στην αεροναυπηγική έβγαλε το σχέδιο και με την εμπειρία του στον μοντελισμό, μαζί με τον Αμβρόσιο Αμβροσιάτο, έχουν κάνει μια εξαιρετικά σημαντική δουλειά πάνω στο κομμάτι του στησίματος του αεροπλάνου, το οποίο είναι σε στυλ cessna.
Ολα μαζί τα παιδιά, δουλεύοντας ατέλειωτες ώρες πάνω στο αεροπλάνο με όνομα "Φούρδακας", μόλις τελείωναν τις δουλειές τους, κατάφεραν να κάνουν ένα πανέμορφο αεροσκάφος που με βάσει τις δοκιμές είναι τέλεια δεμένο.
To αεροπλάνο έχει άνοιγμα περίπου 10 μέτρα και το μήκος του είναι στα 6 μέτρα. Είναι τέλεια κεντραρισμένο και από ότι μας είπαν τα παιδιά είναι σχεδιασμένο τεχνολογικά και όχι τυχαία. Είναι μελέτημένο έτσι ώστε να απογειωθεί ιδανικά και να προσγειωθεί ομαλά στη θάλασσα, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να βουλιάξει" καθως μπορεί να επιπλεύσει μετά το τέλος της βουτιάς .
Πρέπει να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αψηφώντας τα καθημερινά προβλήματα που υπάρχουν σε όλους μας, έκαναν την τρέλα τους πράξη και έχουν σκοπό να "σπάσουν" το παγκόσμιο ρεκόρ των Αμερικανών (58m).
Βαγγέλη, Δημήτρη, Ανδρέα, Αμβρόσιε ...
Καλή επιτυχία και πολλά συγχαρητήρια από τώρα.
Ας αποδείξουμε ότι οι κουρλοί είναι ικανότατοι και όταν μάλιστα μιλάμε για Κεφαλονίτες κουρλούς ...τότε η κουρλαμάδα είναι ...επάγγελμα!
flutag23
flutag25
flutag27
flutag24
flutag21
flutag29
flutag28
flutag26
flutag22



Πιστευω το Kefalonizw.com να μη μας αφησει χωρις φωτογραφιες.
Ετσι δεν ειναι παιδια ;

 Δανεισμενο απο : Kefalonizw.com