Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.


Την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Στύλιου ζήτησε το μεσημέρι της Πέμπτης το Μέγαρο Μαξίμου μετά το έντονο φραστικό επεισόδιο που προκλήθηκε στη Βουλή. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια ενός λεκτικού διαξιφισμού, η Λιάνα Κανέλλη τον έφερε τον υφυπουργό στα όρια του αφού δεν τον άφηνε να πει κουβέντα. Μια κουβέντα προσπαθούσε να ψελλίσει ο υφυπουργός, δέκα του ανταπαντούσε η Λιάνα Κανέλλη.

Ο υφυπουργός όμως δεν είναι μαθημένος σε τέτοιο επίπεδο. Γιατί, όπως κάθε πραγματικός φιλελές που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και...

ο υφυπουργός μπορεί να συνομιλεί μόνο σε πολιτισμένο επίπεδο. Και γενικότερα ότι κάνει στη ζωή του το κάνει πολιτισμένα.  Ακόμα και όταν σου γ@μ@€ι τη ζωή με την πολιτική του, το κάνει πολιτισμένα.

Βέβαια κάτι τέτοιους η Λιάνα Κανέλλη τους έχει για πρωινό. Και επειδή τα πρωινά το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά, αποφεύγουν να αντιπαρατίθενται μαζί της όπως αποφεύγει  ο Σαμαράς τις εκλογές.

Ο υφυπουργός όμως, έτσι άπειρος όπως είναι, δεν απέφυγε την αντιπαράθεση. Και την πάτησε. Νευρίασε, κοκκίνισε, μετά έγινε μπορντό και τελικά, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, την είπε τη μ@λακί@ του. Όρθιος όπως ήταν στη καρέκλα του και άκουγε τα μπινελίκια από την Λιάνα Κανέλλη, το πιο έξυπνο που του ήρθε να της πει είναι ότι θέλει τον Κασιδιάρη της. Αλλά επειδή ο Κασιδιάρης είναι φυλακή, η Λιάνα Κανέλλη θα πρέπει να  βολευτεί με τον υφυπουργό. Ο οποίος δεύτερη κουβέντα δεν πρόλαβε να πει αφού το τηλέφωνο χτύπησε και ο πρωθυπουργός του ανακοίνωσε την αποπομπή του από την κυβέρνηση. Γιατί ο Κασιδιάρης για τη  Ν.Δ. είναι πλέον ταμπού μετά τα κολλητιλίκια του με τον Μπαλτάκο.

Τελικά ο Γιώργος Στύλιος αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη από τον Κασιδιάρη μπας και γλυτώσει την αποπομπή αλλά τόσο ο Κασιδιάρης όσο και ο πρωθυπουργός ήταν ανένδοτοι σαν τον αγώνα του Γιώργου Παπανδρέου. Έτσι ο πρωθυπουργός ψάχνει, για ακόμα μια φορά, υφυπουργό Παιδείας. Πρώτος στη λίστα φέρεται να είναι κάποιος που μοιάζει με τον Γιώργο Στύλιο αλλά δεν ονομάζεται Γιώργος Στύλιος. Αν και εκπλήξεις δεν αποκλείονται.

Όπως είπε και η Λιάνα Κανέλλη, τον Κασιδιάρη δεν τον έκανε η ίδια Κασιδιάρη αλλά έτσι ήταν από πριν.

Επίσης τον Στύλιο δεν τον έκανε η Λιάνα Κανέλλη, Στύλιο. Στύλιος γεννήθηκε και Στύλιος θα πεθάνει. Καμιά εξέλιξη.


Αναδημοσιευση απο : Το Γρεκι