Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Μην λέτε άσχημα λόγια για τους ΔΙΑΣ & ΔΕΛΤΑ, έβγαλαν και ανακοίνωση δείτε και φωτο, είναι "καλοί"


Καυστική ανακοίνωση για τους χαρακτηρισμούς προς ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών ... δείτε και φωτο, είναι "καλοί"

ΗΈνωση Αξιωματικών Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, εξέδωσε ανακοίνωση όπου γίνεται λόγος για άδικη αντιμετώπιση των αστυνομικών.
Αναλυτικά:

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την απογοήτευση μας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν ορισμένες φορές κάποια, πολιτικού χαρακτήρα, ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης τα οποία καθ ομολογία τους βρίσκονται στο υποστηρικτικό πλαίσιο της μείζονος αντιπολίτευσης, συγκεκριμένες...
Αστυνομικές Μονάδες. Το τελευταίο χρονικό διάστημα γίναμε μάρτυρες σχετικής ανακοίνωσης κατά την οποία αποκαλούνται τα στελέχη της ομάδας ΔΙ.Α.Σ. και Δ.Ε.Λ.Τ.Α. με υβριστικού χαρακτήρα φράσεις τις οποίες δεν αναφέρουμε για να μην καταστούμε αρωγοί της προβολής τους.

Όπως δεν έχουμε διστάσει να επικρίνουμε και να αναδεικνύουμε στο παρελθόν αλλά και στο παρόν την κυβερνητική αναλγησία, έναντι των Σωμάτων Ασφαλείας προβάλλοντας μάλιστα και στηλιτεύοντας τις ξεχασμένες και επικοινωνιακές για πολλούς υποσχέσεις του Πρωθυπουργού για τους «συμπαθούντες» ένστολους, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την ευκολία που προσπερνάται από πολλούς και συγκεκριμένα από την μείζονα Αντιπολίτευση και τον Αρχηγό της, μία τόσο ΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ προς τους Αστυνομικούς. Δεν αναμένουμε εν πολλοίς από κάποιους πολιτικούς φορείς το «κέντρο του κόσμου» για αυτούς να αποτελέσει η ομάδα ΔΙ.Α.Σ. (αν και θα έπρεπε), και να «αναλωθούν» σε «διορθωτικές» δηλώσεις μετανοίας. Η προβολή των θέσεων μας για το θέμα γίνεται για να μετουσιώσουμε έμπρακτα την συναδελφική μας αλληλεγγύη και στήριξη σε όλα τα στελέχη της 'Άμεσης Δράσης Αξιωματικούς Υπαξιωματικούς και Αστυφύλακες και να τους πούμε:

Συνάδελφοι ! Δεν χρωστάμε να αποδείξουμε σε κανέναν τίποτα! Συνεχίστε με επαγγελματισμό και με νομιμότητα να επιτελείτε το καθήκον σας! » Να θυμάστε ότι ο μοναδικός εξ αντικειμένου Κριτής μας είναι ο ''Νόμος'' και εξ ήθους ο Ελληνικός Λαός και όχι ο κάθε δημοσιογράφος.

Μην λέτε άσχημα λόγια για τους  ΔΙΑΣ & ΔΕΛΤΑ, έβγαλαν και ανακοίνωση δείτε και φωτο, είναι "καλοί"